Torna al blog

Τι είναι η Ένταξη Μάρκας και πώς μπορεί να σας βοηθήσει: το πολλαπλασιαστικό γεγονός Bni στην Κατερίνη!


Το πολλαπλασιαστικό γεγονός έλαβε χώρα στην Κατερίνη στη βιβλιοθήκη του σχολείου Πλάτωνα την Τετάρτη 21/2/2024. Το γεγονός ονομάστηκε “Τι είναι η Νέα Προσθήκη Μάρκας και πώς μπορεί να σας βοηθήσει;”.

Πολλοί άνθρωποι προσκλήθηκαν, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών πολιτικής, δασκάλων από άλλα σχολεία και γονέων. Υπήρχαν 40 επισκέπτες από έξω από το σχολείο μας.

Υπήρξε μια καλωσόριστη ομιλία, μια εισαγωγή στο έργο Νέας Προσθήκης Μάρκας και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων από τον Ιωάννη Παπαδόπουλο, υπεύθυνο του έργου και δάσκαλο στα σχολεία Πλάτων.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε σε μερικές ερωτήσεις από το κοινό και πραγματοποιήθηκε μια πιο “εκπαιδευτική” συνομιλία.

Οι περισσότεροι δάσκαλοι εντυπωσιάστηκαν από τα αποτελέσματα του έργου, αλλά μερικοί από αυτούς εξέφρασαν ανασφάλεια και αμφιβολίες σχετικά με τη διαχείριση του χρόνου και το πρόγραμμα μαθημάτων. Φαίνεται ότι πείστηκαν από τις απαντήσεις που έδωσε ο κ. Παπαδόπουλος. Στο τέλος, σερβίρθηκαν φαγητό και ποτό στους επισκέπτες μας και η συνομιλία συνεχίστηκε σε μικρές ομάδες.

Tags